dijous, 13 de març del 2014

Diferents modalitats de ioga

- Astanga ioga : també anomenat el ioga dels vuit membres perquè s'adhereix a vuit preceptes: prohibicions o abstinències, regles o observacions, postura, control de la respiració, control dels sentits, concentració, meditació, i contemplació o meditació més profunda. És ideal per eliminar l'estrès, per corregir addiccions, aprendre a autocontrolar i per personalitats exigents.

- Iyengar ioga : s'exerceix amb gran influència verbal per part dels professors i habitualment s'empren objectes per realitzar diferents postures. És ideal per als que volen corregir la seva postura i fer un treball eficient amb constant supervisió d'un professional en aquest tipus de ioga .

- Hatha ioga : és un ioga que part del físic per beneficiar la salut mental , es concentra en les postures corporals i té gran eficàcia preventiva , terapèutica i per rehabilitació de lesions . Per això , és ideal per a persones en rehabilitació de lesions , amb contractures o mala postura corporal que genera malalties indesitjades .

- Kundalini ioga : en aquest tipus de ioga les postures són senzilles , requereixen poca exigència física i la pràctica genera tranquil·litat perquè els moviments són lents o es treballa en postures estàtiques , la respiració es treballa fortament així com la relaxació . És ideal per a persones pacífiques , o bé , per a aquelles que necessiten aprendre a reduir la velocitat del seu ritme de vida .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada